Om oss

Många möbelbutiker på nätet satsar på att sälja varor ur så många olika produktkategorier som möjligt. Vi har gjort ett annat val och satsar på specialisering inom ett område vi själva tror på. Divansoffor är moderna just nu men det är också en tidlös och praktisk möbel och vi tror att efterfrågan kommer att fortsätta växa!

Vi har det största utbudet

Är du intresserad av att köpa en divansoffa vill vi vara det bästa alternativet i Sverige. Vi är inte beroende av soffor från bara en eller par leverantörer utan vi kan välja att ta in de bästa modellerna på marknaden.

Möjlighet till provsittning

Om du vill provsitta en soffa innan du bestämmer dig kan du kontakta oss. Vi besöker ofta mässor och har även referenskunder på flera orter i Sverige. Vår målsättning är dock att ha så bra bilder och produktbeskrivningar att du ska kunna välja soffa på nätet och känna att det blivit helt rätt när du sedan får hem den.

Vill du bli ensam i Sverige om en soffa?

Har du sett en divansoffa du gillar som vi inte har i vårt sortiment för tillfället? Vi kan ofta ta hem precis den divansoffa du vill ha. Hör av dig till oss med ditt önskemål så ska vi se vad vi kan göra.

Stäng meny
×
×

Kundvagn

Copy link
Powered by Social Snap